MENU BOOK Alsik Hotel Logo Alsik Hotel Logo

UDLØBET: Hip hip hurra – vi har 1 års fødselsdag …og fejrer det med 20 % rabat på alle oplevelser

Den 6. maj er det præcis ét år siden, vi for første gang slog dørene op til Steigenberger Alsik Hotel & Spa. Det skal selvfølgelig fejres med manér – Corona eller ej! I hele fødselsdagsmåneden – fra 6. maj til og med 6. juni 2020 – giver vi derfor 20 % rabat på alle gavekort, uanset hvor stort eller lille beløb du vælger, gavekortet skal være på.

Udenfor Alsik Spafix-img
fix-img

Gavekortet er gyldigt i 36 måneder fra den dag, du køber det og kan benyttes, så snart vi åbner igen. Og heldigvis tyder alt på, at det ikke varer længe endnu, for vi har nemlig fået den bedst tænkelige fødselsdagsgave: Fra den 15. maj begynder vi gradvist at åbne hotellet igen. Du kan følge med i, hvordan det kommer til at foregå i praksis på vores hjemmeside og ved at følge os på Instagram og Facebook.

 

Fødselsdagsgavekort til alt det, du drømmer om

Uanset om fødselsdagsgavekortet skal være til et sommerferieophold, den perfekte Mors Dags-gave, en romantisk gave til kæresten eller ægtefællen, fødselsdagsgave til vennen eller veninden eller måske er ren og skær selvforkælelse, er det dig, der bestemmer. For gavekortet kan frit benyttes til at sammensætte præcis de oplevelser på Alsik, du eller den heldige modtager vælger. Du bestemmer beløbet, og uanset dets størrelse får du 20 % rabat.

Kombiner f.eks. en skøn dag i Alsik Spa pool og Alsik Nordisk Spa med afslappende og energigivende behandlinger og massage. Eller sammensæt en eksklusiv gastronomisk oplevelse med middag på både Syttende og i Freias Spisestue med overnatning i luksuriøs suite med udsigt over Alssund. Du kan også starte dagen med at tage ungerne med i børnespa og teenclub og senere samle hele familien i Restaurant Alsik for at nyde alle de kendte og elskede retter fra verdenskøkkenet. Eller sammensæt drømmeopholdet kun for to, hvor champagnen står klar på værelset, når I kommer. I spaen får I jeres helt egen eksklusive spasuite, og om aftenen forkæles alle sanser ved en romantisk middag i en af Jesper Kochs tre restauranter. Og sådan kunne vi fortsætte med at sammensætte drømme og oplevelse på kryds og tværs. For kun fantasien sætter grænser for dit drømmeophold hos os – og med et fødselsdagsgavekort er det hele muligt.

Vi glæder os rigtig meget til igen at kunne byde velkommen og til masser af fantastiske oplevelser præcis efter dit hoved.

Mange glade hilsner fra alle os på Steigenberger Alsik

 

SÅDAN GØR DU

1. Klik ”Køb gavekort” herunder eller under menuen i venstre side

2. Vælg ”Gavekort på beløb” samt det beløb, du ønsker, at gavekortet skal være på

3. Følg resten af vejledningen, hvor du kan personliggøre gavekortet

4. Du får automatisk 20 % fødselsdagsrabat på det valgte beløb

Køb gavekort

 

DET MED SMÅT

Fødselsdagstilbuddet gælder alene gavekort på et beløb. Der gives således ikke rabat på allerede eksisterende tilbud og oplevelsespakker. Et fødselsdagsgavekort købt med 20 % rabat kan derfor ikke benyttes som betaling for Særlige ophold og pakkeophold, da der allerede er rabat på denne type ophold.

Du kan ikke benytte allerede eksisterende gavekort til at købe fødselsdagsgavekort.

Du har altid 14 dages fortrydelsesret på dit køb af gavekort online.

Husk altid at bestille bord på den restaurant, du vil besøge, når du booker dit ophold.

Oplys meget gerne, at du ønsker at benytte et gavekort, når du booker.

 

Du er muligvis også interesseret i:

15/05/24

Sommertilbud på Alsik

Nyd et skønt ophold på Alsik med vores Summer Early Bird

8/02/24

Alsik får certifikat på sine bæredygtige initiativer

Alsik Hotel & Spa i Sønderborg har fået turismens anerkendte miljømærke: Green Key-certifikatet.