MENU BOOK Alsik Hotel Logo Alsik Hotel Logo

Velgørenhedsauktion: Kokkeskole med Jesper Koch

I forbindelse med Tour de France i Danmark udbyder vi en kokkeskole for 10 personer med Jesper Koch på Alsik Hotel & Spa. Alle indtægter går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse.

Byd på Lauritz.com frem til den 8. juli kl. 17.00.

Vinderen af denne auktion kan glæde sig til en endags kokkeskole for 10 personer på Alsik Hotel med den anerkendte Masterchef-dommer og topkok, Jesper Koch, der leverer både råvarer og vin-menu.

Kokkeskolen for 10 personer finder sted på Alsik Hotel & Spa i Sønderborg, og datoen for kokkeskolen aftales mellem Alsik og højst-bydende.

Jesper Koch har arbejdet på en perlerække af restauranter i ind- og udland, herunder flere to- og trestjernede Michelin-restauranter, og efter at have grundlagt restauranter som Brdr. Koch, Kocherier og Det Glade Vanvid. Du og dine kollegaer/venner/familie får derfor en helt unik oplevelse, hvor Jesper Koch vil dele ud af sine erfaringer og hjælpe jer til at skabe den bedste gourmet oplevelse inkl. vinmenu.

Jesper Koch har siden åbningen af Alsik Hotel & Spa i Sønderborg stået i spidsen for udviklingen og driften af Alsiks restauranter, herunder Michelin-restauranten Syttende på toppen af hotellet. Derudover er Jesper kendt som dommer i Masterchef på TV3 og har desuden vundet flere priser, bl.a. som Kokkenes Kok.

Oplevelsen er doneret af Jesper Koch og Alsik Hotel & Spa

Dette er en velgørenhedsauktion til fordel for Kræftens Bekæmpelse, i forbindelse med Tour de France i Danmark. Alle indtægter går direkte og ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse. Lauritz.com donerer således alle involverede salærer og gebyrer fra denne auktion til det gode formål.

Auktionen foregår på Lauritz.com og slutter den 8. juli kl. 17.00.

Betingelser og vilkår fremgår af Laurtiz.com

Deltag i auktionen her

Du er muligvis også interesseret i:

15/05/24

Sommertilbud på Alsik

Nyd et skønt ophold på Alsik med vores Summer Early Bird

8/02/24

Alsik får certifikat på sine bæredygtige initiativer

Alsik Hotel & Spa i Sønderborg har fået turismens anerkendte miljømærke: Green Key-certifikatet.