MENU BOOK Alsik Hotel Logo Alsik Hotel Logo

Alsik Golfophold

Kombinér et lækkert hotelophold med golf på en eller flere af områdets flotte golfbaner. Vi har samlet greenfee, overnatning og lækker middag i én attraktiv pakke.


Fra kr. 3.470,- for 2 personer
Fra kr. 2.385,-  pr. enkeltværelse


Lækkert golfophold på Alsik

Overnatning


  • Overnatning i skønt dobbeltværelse

Gastronomi


  • Køkkenchefens udvalgte 3-retters menu i Restaurant Alsik
  • Stor morgenbuffet i Restaurant Alsik

Golf


  • 1 Green fee pr. person pr. døgn til udvalgt golf klub. (Vælg hvilken golfklub der ønskes at benytte under “tilkøb”, efter der er valgt dato og værelse.
fix-img
fix-img

Golf på sønderjysk

Sønderjyllands smukke natur er også tydeligt på vores lokale golfbaner., afspejler sig også i Du finder hele fire flotte 18-hullers golfbaner i Sønderborgområdet, alle smukt beliggende i naturskønne omgivelser.

Når du booker et golfophold på Alsik Hotel får du en 1 Green fee pr. person pr. døgn, hvor du kan vælge mellem følgende 18-hullers baner:

Sønderborg Golfklub

Benniksgaard Golf

Nordborg Golfklub

Sønderjyllands Golfklub

Golfophold i skønne omgivelser.

Gastronomi på sønderjysk

Om aftenen kan I sætte jer til rette i Restaurant Alsiks hyggelige lokale med udsigt over vandet, mens I nyder en 2-retters menu sammensat af vores køkkenchef. Og når I vågner, venter den store lækre morgenbuffet.

Køkkenet i Restaurant Alsik er inspireret af originale opskrifter fra hele verden, som elegant kombineres med gode sønderjyske råvarer.

Læs mere om Restaurant Alsik

Lækker morgenbuffet før golfspillet
Spaophold med stor morgenbuffet

Vågn op i natursmukke omgivelser

Vågn op i det fanstatiske lysindfald fra de store gulv-til-loft vinduer, som åbner op for en enestående udsigt ud over Alssund, den hyggelige havnefront og Sønderborg by. Under hele spaopholdet er der dømt komfort, hygge og nordisk elegance i bedste skandinaviske designtradition.

Se de stilfulde værelser og suiter

Udover golf venter en verden af oplevelser i uspoleret natur. Samtidig er det aldrig kedeligt i Sønderborg. Byen er rig på historie, kultur, shoppingmuligheder og hyggelige caféer.

Gå på opdagelse i Sønderborg