MENU BOOK Alsik Hotel Logo Alsik Hotel Logo

Sommer i Sønderborg

Skal sommerferien tilbringes i Danmark? Kom og besøg os i Sønderborg! Nyd et lækkert sommerophold på Alsik Hotel & Spa. Book en overnatning til kun kr. 1.200,- for 2 personer – eller nyd et skønt ophold med Alsik Miniferie inkl. 2-retters menuer.

Skal sommerferien tilbringes i Danmark? Kom og besøg os i Sønderborg! Nyd et lækkert sommerophold på Alsik Hotel & Spa.

Book en overnatning til kun kr. 1.200,- for 2 personer – eller nyd et skønt ophold med Alsik Miniferie inkl. 2-retters menuer.

Summer Early Bird – kun 1.200 kroner

Nyd skønne sommerdage i Sønderborg. Med vores Summer Early Bird kan du på udvalgte dage booke en overnatning for 2 personer på et standardværelse for kun 1.200 kroner. Alle overnatninger er inklusiv vores berømte morgenbuffet.

Tilbuddet gælder i juni samt juli, og for at opnå prisen skal der bookes mindst 14 dage før ankomst.

Under dit besøg er det naturligvis muligt at tilkøbe frokost eller middag i Restaurant Alsik eller skønne spa- og wellnessoplevelser i Alsik Spa – med forbehold for udsolgte dage. Det er en god idé at booke dette inden opholdet.

Prisen er forudbetalt og kan ikke refunderes.

 

BOOK NU

Bemærk: Tilbuddet kan bookes i juni samt juli, og der skal være mindst 14 dage til ankomst. Prisen er forudbetalt og kan ikke refunderes. Tilbuddet gælder ikke opholdspakker.

Miniferie med 2 overnatninger og menuer

Hvis der er planer om at udforske Sønderborg og Sønderjylland i lidt længere tid, kan vi også anbefale vores Alsik Miniferie, der byder på 2 overnatninger samt en 2-retters menu i Restaurant Alsik hver aften.

I overnatter i et af vores skønne dobbeltværelser, og om aftenen kan I sætte jer til rette i Restaurant Alsik med udsigt over vandet, mens I nyder en 2-retters menu sammensat af vores køkkenchef. Og når I vågner, venter den store lækre morgenbuffet.

Læs mere om Alsik Miniferie

Sønderborg som baggrund til bryllupsbilledefix-img

Oplev sommeren i Sønderborg

Oplev magien af sommeren i Sønderborg. Med sine frodige grønne landskaber, glitrende blåt vand og en historie, der strækker sig tilbage til middelalderen, er Sønderborg det ideelle rejsemål for alle, der søger eventyr, afslapning og kultur.

Forelsk dig i den maleriske stemning, mens du udforsker den gamle bydel med sine brostensbelagte gader, farverige huse og hyggelige caféer. Nyd de varme sommerdage på områdets mange smukke strande, hvor du kan svømme eller bare slappe af på sandet.

For historieentusiaster er Sønderborg Slot og Historiecenteret ved Dybbøl Mølle et uundgåeligt stop på turen. Dette imponerende slot, der stammer tilbage fra 1200-tallet, er omgivet af en smuk park og byder på fantastisk udsigt over fjorden. Udforsk slottets fascinerende historie gennem interaktive udstillinger og guidede ture. Dybbøl Mølle, det tilhørende historiecenter samt det naturskønne skanseområde er landskendte nationalsymboler for et af Danmarkshistoriens mest skelsættende øjeblikke.

Madelskere vil heller ikke blive skuffede på Alsik Hotel & Spa, hvor du kan nyde skønne gastronomiske oplevelser eller måske bestille en drink på terrassen ved Freia Bar & Lounge med udsigt over Als Sund, der deler byen i to.

Du må heller ikke snyde dig selv for et besøg i Alsik Spa, hvor der venter et væld af spaoplevelser og skønne spabehandlinger.

Oplev sommeren i Sønderborg, hvor skønhed, historie og gastronomi går hånd i hånd og skaber uforglemmelige minder.