MENU BOOK Alsik Hotel Logo Alsik Hotel Logo

Alsik Wellness screening

Prøv den innovative og forebyggende wellness screening, hvor vi afdækker din generelle sundhedstilstand, samt hjælper dig til at forebygge stress og andre livstilsrelaterede symptomer.

Bestil på forhånd

Det er en god idé at ringe og bestille din behandling på forhånd. Så kan vi tage godt imod dig, og give dig præcis den behandling, du ønsker.
Prøv den innovative og forebyggende wellness screening

Resultaterne fra din screening danner også basis for dit personlige program.

Med den innovative og forbyggende Wellness Screening afdækker vi din generelle sundhedstilstand, samt hjælper dig med at forebygge stress og andre livsstilsrelaterede udfordringer.

Vi ser på din hverdag og finder frem til hvor du kan forbedre din sundhed.

Baseret på resultaterne fra din screening og i samråd med en vejleder finder du frem til dine mål og ønsker. Ud fra disse laver vi et træningsprogram specifikt til dig. Vi ser på din kost og du kan få vejledning til denne, så du nemmere kan opnå dine mål og ønsker. Vejlederen kan også hjælpe dig med at få de nye vaner inkorporeret i din hverdag.

Bliv medlem af Alsik Spa

Uanset om du har brug for afslapning og pauser i en travl hverdag eller hjælp til en positiv fysisk udvikling, så vejleder og hjælper vi dig i den rigtige retning.

Prøv vores forskellige hold

  • Spinning
  • Ryghold
  • Aqua baby
  • Fitness
  • Yoga & mindfulness
Fitness bliv medlem