Alsik Wellness screening - Steigenberger Alsik Hotel & Spa
MENU BOOK Alsik Hotel Logo Alsik Hotel Logo

Alsik Wellness screening

Prøv den innovative og forebyggende wellness screening, hvor vi afdækker din generelle sundhedstilstand, samt hjælper dig til at forebygge stress og andre livstilsrelaterede symptomer. Hver wellness screening afsluttes med en session i den holistiske wellness booster, der er tilpasset dine testresultater.

Bestil på forhånd

Det er en god idé at ringe og bestille din behandling på forhånd. Så kan vi tage godt imod dig, og give dig præcis den behandling, du ønsker.
Prøv den innovative og forebyggende wellness screening

Resultaterne fra din screening danner også basis for dit personlige kurprogram. Kurene sætter fokus på dit fysiske og mentale velvære og behandlingerne er henholdsvis målrettet Fitness, De-stress og Age Positive forløb.

FITNESS KUR

Kom i dit livs form. Vi sætter fokus på de faktorer, der støtter processen fysisk og mentalt med fitnessforløb, kostvejledning og behandlinger.

DE-STRESS KUR

Pas på dig selv. Vi sætter fokus på ro, balance og stilhed med et mindfulness-forløb og behandlinger, der skaber ro og giver fornyet energi.

AGE POSITIVE KUR

Vi sætter fokus på en smuk og naturlig aldring, hvor kroppens egne ressourcer fysisk og mentalt stimuleres og understøttes af behandlinger og kostvejledning, der sikrer, at du kommer videre i livet med styrke, vitalitet og ynde.

Bestil på forhånd

Det er en god idé at ringe og bestille din behandling på forhånd. Så kan vi tage godt imod dig, og give dig præcis den behandling, du ønsker.

Wellness & behandlinger giver også adgang til

  • Tea Lounge
  • Vitaminbar
  • Salt Lounge
  • Terrasser med panoramisk udsigt over Alssund
  • (+18 år)
Behandlinger bestil på forhånd
x
Covid-19: Vigtig information om dit besøg