MENU BOOK Alsik Hotel Logo Alsik Hotel Logo

De Nordiske 5

Kom med på en rejse gennem den nordiske naturs elementer i vores Nordiske afdeling på 1 sal.
Mandag-søndag
De Nordiske 5
9.00-11.30/kr. 395
De Nordiske 5
11.30-14.00/kr. 395
De Nordiske 5
15.00-17.30/kr. 395
Nordisk Spa på egen hånd
17.30-19.00/kr. 195

 

Mød en verden af sanseoplevelser, ikke kun for krop og sjæl, men også for din smags- og duftesans. Vores dygtige værter tager dig med på en guidet tur igennem De Nordiske 5, hvor du vil opleve 2,5 time med tid til ro og fordybelse. Gennem rejsen besøger du enestående rum, som alle hver især bidrager til at bringe din krop i balance. Glæd dig til en unik oplevelse, som du kun finder her hos Alsik Nordisk Spa & Wellness.

Bemærk “Nordisk Spa på egen hånd” byder på rundvisning af vores guider, og derefter nydes faciliteterne i vores nordiske spa afdeling på egen hånd.

Aldersgrænse 16+ år.

Book nu

Køb af ”De Nordiske 5” giver ikke automatisk adgang til Alsik Spa Pool.

Det er dog muligt at tilkøbe 1 times adgang til Alsik Spa Pool efter baderunden ”De Nordiske 5”, ved forespørgsel på dagen. Denne tid kan ikke reserveres og vi kan ikke garantere der er plads. Forespørg ved tjek-in i spaen om dette er muligt.

1 time Alsik Spa Pool i forlængelse af ”De Nordiske 5” koster kr. 100 ekstra.

Obs. 12 pladser i hvert timeslot. Vi anbefaler at der reserveres tid i spaen på forhånd, da vi kan ikke garantere plads på dagen. Fremmøde bedes ske 15-20 min før baderunden starter.

Bliv medlem af Alsik Spa

Uanset om du har brug for afslapning og pauser i en travl hverdag eller hjælp til en positiv fysisk udvikling, så vejleder og hjælper vi dig i den rigtige retning.

Spadag bestil på forhånd