MENU BOOK Alsik Hotel Logo Alsik Hotel Logo

GLÆD DIG TIL ET SKØNT OPHOLD I HJERTET AF SØNDERBORG

Det smukke Alsik er et af Danmarks mest indbydende og spændende hoteller. Hotellet, der er kendetegnet ved et smagfuldt nordisk design og naturlige materialer, er en del af den berømte arkitekt Frank Gehrys masterplan for Sønderborgs havnefront. Fra de stilfulde og topmoderne værelser og suiter er der udsigt over både Sønderborg by og et af de smukkeste fjordlandskaber i Danmark.

På hotellet venter der dig en verden af oplevelser i en hyggelig og afslappet atmosfære. Gå for eksempel på opdagelse i Alsik Nordisk Spa & Wellness, der byder på mange forskellige spa- og wellnessoplevelser fordelt på 4.500 kvadratmeter og fire etager. Eller forkæl sanserne med gastronomi i særklasse i Alsiks restauranter, der er udviklet og styret af den anerkendte topkok Jesper Koch.

NYD AFSLAPNING OG VELVÆRE PÅ VORES HYGGELIGE HOTEL

Træd ind i en verden af ren afslapning og velvære på vores hyggelige hotel i Sønderborg. Vores stilfulde værelser byder på ro og komfort, mens vores mange spa-faciliteter hjælper dig til at komme helt ned i gear. Det er den perfekte vej til at genfinde harmoni og balance. Lad blikket vandre over vandet i Alssund fra vores unikke loungeområder, nyd beroligende behandlinger, eller besøg det store fitnessstudie.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Alsik Hotel & Spa.

Se værelser og suiter

Se særlige ophold lige nu

På Alsik i Sønderborg udvikler vi løbende nye, spændende ophold, der er skræddersyet til dig – uanset om du er til spa, gastronomi, golf, familietur, oplevelser i området eller et romantisk ophold for to.

Læs mere
Særlige ophold

Møder, konferencer & businessevents

Alsik er de perfekte rammer for konferencer, møder og businessevents. Vores 1.500 kvadratmeter store event- og konferenceareal omfatter blandt andet ni konference- og mødelokaler samt et eksklusivt boardroom. Vi har kælet for hver eneste detalje for at sikre enestående møde- og konferenceoplevelser med en unik mulighed for at kombinere business og pleasure.

Livets store fester

Venter der en særlig begivenhed lige rundt om hjørnet? Hos Alsik er det vores passion at gøre din store dag helt uforglemmelig. Kontakt os for en uforpligtende snak om brylluppet, konfirmationen, den runde dag, jubilæet eller andre af livets herlige fester. Lad et af de bedste hoteller i Sønderborg udgøre samlingspunktet for dine kære – sammen kan vi skabe magiske minder for livet.

Læs mere om skræddersyede fester

Spa, wellness & fitness

I Alsik Nordisk Spa & Wellness venter der dig en verden af enestående spaoplevelser i smukke og afslappende omgivelser. Du kan gå på opdagelse i vores mange forskellige spa- og wellnessoplevelser fordelt på 4.500 kvadratmeter og fire etager. Spaen byder også på Alsik Fitness & Yoga Studio.

Læs mere om Alsik Spa her

Gastronomi

Alsiks tre restauranter Alsik og Syttende er udviklet og styret af den anerkendte topkok Jesper Koch. Hver restaurant har sit eget unikke køkken og udtryk, men fælles for dem er kærligheden til de lokale sønderjyske råvarer og det gode håndværk.

Læs mere om vores restauranter