MENU BOOK Alsik Hotel Logo Alsik Hotel Logo

Få rabat på flybilletter til Sønderborg

Hvis du vil opleve sommeren på Alsik Hotel & Spa, kan du få rabat hos Alsie Express på flybilletter fra København til Sønderborg, når du booker dit ophold hos os.

Alsie Express har et fantastisk sommertilbud til dig, der vælge at overnatte på Alsik: Flybilletter til kun kr. 799,- pr person tur/retur inkl. 1 styk bagage.

Tag afsted på en uforglemmelig ferie og nyd alt, hvad Sønderborg har at byde på. Fra smukke strande og naturskønne områder til spændende kulturelle oplevelser og gastronomiske herligheder – der er noget for enhver smag.

Så book dit sommerophold hos Alsik Hotel & Spa i dag og få samtidig adgang eksklusive rabatter på flybilletter. Vi glæder os til at byde dig velkommen til en uforglemmelig ferieoplevelse.

Alsie Expressfix-img
fix-img

Sådan booker du din billet

Det er både let og billigt at tage flyet til Sønderborg. Du skal blot benytte koden ALSIKSOMMER, når du booker dine flybilletter ved Alsie Express.

Book din flybillet her

Tilbuddet gælder i perioden fra den 26. juni til den 31. august 2023. Billetter skal bookes direkte ved Alsie Express ved brug af ovennævnte bookingkode.

Med forbehold for udsolgte afgange. Bemærk venligst, at Alsik Hotel & Spa ikke er operatør eller på anden måde ansvarlig for flytransporten. For spørgsmål vedr. booking af flybilletter og selve flytransporten henviser vi til Alsie Express.