For i Freias klassiske spisestue nyfortolker vi klassikerne på vores helt egen måde som en hyldest til håndværket, traditionerne og glæden ved god mad.
Vi glæder os til at dele det med dig.
Aftenmenu
Kl. 18:00 – 21:00 tirsdag til lørdag
“Kochens Unden”
4 Retter 650,-
Inkl. vinmenu 1250,-
* Inkl. Kål & Svampe 795,-
Inkl. vinmenu 1495,-
“Kochens Unden”
Asparges & Æg
Asparges, Rogn, Hønseæg, Kaviar, Dild
2020, Riesling “Kalkmergel” Trocken, Weingut Knipser, Pfalz, Tyskland
Ærter & Kammusling
Ærter, Kammusling, Yuzu Kosho, Hasselnød, Løg
2017, Chardonnay Astrolabe, Marlborough, New Zealand
*Kål & Svampe
Sommerkål, Morkel, Trøffel, Peber, Vagtel
2019, Pinot Noir, Sebastiani Wines, Central Coast, USA
Okse & Ramsløg
Okse, Ramsløg, Selleri, Trøffel, Sennep
2019, Parajesde Callejo, Bodegas Callejo, Ribera del Duero, Spanien
Jordbær & Rabarber
Jordbær, Rabarber, Habanero, Tonkanød, Mandel
NV, Brachetto, d’Acqui “San Maurizio”, Vallebelbo, Piemonte, Italien