MENU BOOK Alsik Hotel Logo Alsik Hotel Logo

Konferencecenter i Sønderjylland

Topmoderne og eksklusivt konferencecenter der i alle henseender løfter dit succesfulde og professionelle arrangement.

Alsik Hotel & Spa er mere, end navnet antyder. Her er ganske vist plads til private ophold, wellness og afslapning i luksuriøse omgivelser – men vi tilbyder også fantastiske faciliteter til det ambitiøse forretningsliv. Fælles for alle opholdstyper er, at man altid får en oplevelse udover det sædvanlige.

Hold dit næste arrangement på Alsik

Kontakt Alsiks Event & Konferenceteam og hør nærmere om de mange muligheder

Stilfulde konferencelokaler

Når der afholdes businessevents i vores stilfulde konferencecenter i Sønderborg, bliver de deltagende gæster budt indenfor i en moderne, skandinavisk atmosfære. Her er rolige farver og et smukt naturligt lysindfald fra de store vinduespartier, der giver udsyn over Als Sund. Konferencelokalerne er lavet af kvalitetsmaterialer, og der er kræset om detaljerne – både de visuelle og de praktiske.

konference lokaler

Perfekte rammer til alle behov

Overalt er der højteknologiske remedier, der understøtter diverse behov og aktiviteter og gør det let at skifte mellem konferencedagenes forskellige indslag. I pauserne kan deltagerne gå en tur langs vandet, læne sig tilbage i et af vores loungeområder eller nyde den lækre mad, som den anerkendte kok, Jesper Koch, og hans dygtige team står for.

Benyttes vores konferencelokaler i Sønderjylland over flere dage, har man mulighed for at kombinere forretning med et dejligt hotelophold samt wellness, fitness og yoga i vores skønne spa.

konferencecenter og mødelokaler

Fleksibelt konferencecenter i Sønderjylland

På Alsiks stueetage og med udkig til Als Sund findes 10 topmoderne møde- og konferencelokaler. Lokalerne breder sig over 1.500 m2 og udgør til sammen det mest luksuriøse konferencecenter i Sønderjylland. De to største lokaler kan læggers sammen til ét med plads til op mod 300 gæster. Flere af de øvrige lokaler kan ligeledes slås sammen eller deles op efter behov, hvilket giver mulighed for at afholde en konference i Sønderborg med alt fra større foredrag til flere mindre workshops eller lignende.

Se oversigt over konferencelokaler

konference- og mødelokaler

Konferencecenter med op til 800 deltagere

Er der behov for mere plads, er det muligt at inddrage vores topmoderne eventcenter, Sergenten, som ligger cirka fem minutters gang fra Alsiks konferencecenter. Sergenten har plads til op mod 800 gæster.

Besøg Sergenten.dk

IT- og underholdningsmuligheder

Vores moderne konferencecenter i Sønderborg har det nyeste IT- og underholdningsudstyr, der højner oplevelsen for de deltagende gæster. Alle lokaler har naturligvis også basisudstyr så som storskærme og lyd i formidabel kvalitet, der sikrer, at enhver form for aktivitet kan understøttes. Vores teknikere står naturligvis til rådighed og sikrer en flydende afvikling af alle konferencer i Sønderborg.

Paneldebatter, foredrag, workshops og andre aktiviteter

Lad gerne idéerne blomstre, når du skal sammensætte dit inspirerende eventprogram. Vi er dedikerede til at facilitere alverdens aktiviteter og arrangementer, og uanset, hvad du finder på af spændende indslag, sørger vi for de ideelle rammer og udstyret til at imødekomme dine ønsker og behov. Vores fleksible konferencelokaler i Sønderborg kan indrettes på forskellig vis, ligesom flere lokaler kan slås sammen eller deles op og på den måde tilpasses dagens forskellige begivenheder. Vores engagerede eventteam sørger naturligvis for, at alt er opsat korrekt og gjort klar til dagens forskellige indslag.

fix-img
konference lounge sergentenfix-img

Hyggelige områder til sociale interaktioner

Sønderborg er en innovativ og progressiv erhvervsby, og forretningsfolk fra nær og fjern strømmer til denne region for at udvikle deres karriere. Derfor er facilitering af nye forretningsforbindelser også en naturlig del af vores DNA. Det kommer blandt andet til udtryk i vores konferencecenter, hvor vi uden for konferencelokalerne har etableret hyggelige break-out-områder med plads til afslapning, uformel snak og udveksling af tanker, idéer og tips. Her kan deltageren møde hinanden, socialisere og opbygge nye relationer.

Smuk lokation med gode forbindelser

Omgivelserne har stor betydning for den samlede oplevelse af ethvert event. Derfor er der kræset om detaljerne i vores moderne kongrescenter i Sønderjylland. De rolige farver udstråler elegance, og de store vinduer giver et flot, naturligt lysindfald og en smuk udsigt over vandet. Med en placering i det centrale Sønderborg er der ligeledes gode transportmuligheder for gæster fra nær og fjern.

Vandfly fra Nordic Seaplane i luften
fix-img
fix-img

Transport til og fra konferencecenter

Mindre end 8 kilometer fra Alsik ligger Sønderborg Lufthavn med flere daglige og direkte fly til og fra København. Der er ligeledes gode togforbindelser til Jylland og syd over grænsen. Det gør det nemt at samle deltagere fra hele landet til vores konferencecenter i Sønderjylland.

Overnatning for deltagere

Når der afholdes messer eller forretningsevents i vores konferencecenter i Sønderjylland, er det muligt for deltagere, foredragsholdere med videre at indlogere sig på et af de lækre værelser på Alsik Spa & Hotel. Her er der høj komfort og god mulighed for at lade op efter en begivenhedsrig dag.

Se værelser

Overnatning til konference eller møde

Konferencecenter med scene

Vores tilhørende koncert- og eventsted, Sergenten, er det oplagte valg for større foredrag, ekspertdebatter og live-shows. Til daglig sætter den moderne bygning rammerne for kendte kunstnere, musikere og entertainers, og stedet er samtidig et af de eneste konferencelokaler i Sønderjylland med en stor scene og tilhørende professionelt kvalitetsudstyr, der giver sublim lyd. Sergentens eventhal kan rumme op til 800 stående gæster. Derudover er der et eksklusivt loungeområde med egen bar.

Læs mere om Sergentens faciliteter

Forplejning i topklasse

Vi er stolte af at fortælle, at den anerkendte stjernekok, Jesper Koch, står i spidsen for et talentfuldt kokketeam, der leverer forplejning til Alsiks flotte konferencecenter i Sønderjylland. Til forretningsevents påtager de sig ansvaret for at forkæle smagsløgene og give deltagerne en skøn kulinarisk oplevelse.

Favoritfisk og tomat med et glas hvidvin

Bæredygtigt konferencecenter

Skal dit event have en grøn profil? Hos Alsik Hotel & Spa tager vi aktivt del i kommunens plan om at være 100 % klimaneutral by i 2029, og allerede nu har vi søsat en lang række initiativer, der gør vores hotel og konferencecenter i Sønderborg til et bæredygtigt valg. Vi har blandt andet placeret 380 m2 solceller på taget og installeret kraftvarme-kobling, hvilket betyder, at vi effektivt lagrer og anvender den varme, der opstår som biprodukt fra blandt andet køleanlæg, til opvarmning af brugsvand. Desuden er hele bygningen opført med øje for klimaet, og alt fra materialevalg til indretning og belysning er i overensstemmelse med den grønne linje.

Grønne initiativer

Konferencecenter med dedikeret team

Lad os håndtere de ydre rammer, så du kan fokusere på alt det andet. Med vores møde- og konferenceteam er dit event i trygge hænder, og du kan være sikker på, at der er styr på alt fra teknik til forplejning, opsætning og oprydning m.m.

Møde- og konferencepakker

Kontakt os

På Alsik står vi altid klar til at hjælpe med at skræddersy det perfekte arrangement for dine deltagere. Vores møde- og konferenceteam sikrer dig personlig assistance og tryghed gennem både planlægning, afvikling og evaluering. Vi er med hele vejen og har sikker hånd på alle deltaljer, så du kan holde fokus på dine deltagere og arrangementets indhold. Vores mål er at sikre din succes gennem komfort, tryghed og professionalisme i alle led og processer.

Uforpligtende snak

Kontakt os for en uforpligtende snak om dit næste business arrangement.

Tlf.: 74 20 30 00
Mail: konference@alsik.steigenberger.com

Kontakt møder og konferencer