Ny lækker vintermenu i Freia - Steigenberger Alsik Hotel & Spa
MENU BOOK Alsik Hotel Logo Alsik Hotel Logo
6.01.20

Ny lækker vintermenu i Freia

Frem til 25. februar 2020 kan du smage og opleve en ny lækker vintermenu i Freia Spisestue. Retterne er klassiske og tilsat det helt særlige Freia-twist.

fix-img
Freias Spisestue med Jesper Koch i spidsenfix-img

Freia er Alsiks klassiske spisestue, hvor Jesper Koch og hans team nyfortolker det klassiske køkken med et helt særligt Freia-tvist.

Fra 7. januar og frem til 25. februar 2020 kan du opleve og smage lækre retter som ravioli med blåmusling, ballotine med kylling og kvæde, pocheret æg, benløse fugle af oksehøjreb samt oste eller frugtcarpaccio til dessert.

Til de skønne retter har Jesper Koch sammensat en spændende vinmenu. Hver eneste vin er håndplukket, og Jesper har hentet vine hjem fra det meste af verden for at sætte prikken over i’et på Freias menu. Du kan f.eks. både nyde Riesling fra Mosel, Chardonnay fra Sydafrika og Semillion fra Australien.

Så glæd dig til at opleve stemningen, hyggen og smagen på Freia. Der er åbent til aften fra tirsdag til lørdag, hvor du kan vælge mellem en tre- eller femretters menu. Det er altid en god ide at booke bord på forhånd, da vi oplever stor søgning til restauranten.

Book bord på Freia

Gå på opdagelse i Freias menu

 

Du er muligvis også interesseret i:

26/05/21

Dinnershows på Alsik

Alsik Hotel inviterer til Dinnershows med musik og gastronomi

25/03/21

Steigenberger Alsik Hotel & Spa genåbner gradvist fra onsdag den 21. april

Genåbningen af Steigenberger Alsik Hotel & Spa indledes den 21. april.

x
Covid-19: Vigtig information om dit besøg