Frem til 25. februar 2020 kan du smage og opleve en ny lækker vintermenu i Freia Spisestue. Retterne er klassiske og tilsat det helt særlige Freia-twist.
Freia er Alsiks klassiske spisestue, hvor Jesper Koch og hans team nyfortolker det klassiske køkken med et helt særligt Freia-tvist.
Fra 7. januar og frem til 25. februar 2020 kan du opleve og smage lækre retter som ravioli med blåmusling, ballotine med kylling og kvæde, pocheret æg, benløse fugle af oksehøjreb samt oste eller frugtcarpaccio til dessert.
Til de skønne retter har Jesper Koch sammensat en spændende vinmenu. Hver eneste vin er håndplukket, og Jesper har hentet vine hjem fra det meste af verden for at sætte prikken over i’et på Freias menu. Du kan f.eks. både nyde Riesling fra Mosel, Chardonnay fra Sydafrika og Semillion fra Australien.
Så glæd dig til at opleve stemningen, hyggen og smagen på Freia. Der er åbent til aften fra tirsdag til lørdag, hvor du kan vælge mellem en tre- eller femretters menu. Det er altid en god ide at booke bord på forhånd, da vi oplever stor søgning til restauranten.