MENU BOOK Alsik Hotel Logo Alsik Hotel Logo

Vil du være en del af Alsiks F&B-team?

Vi har forrygende travlt og åbner derfor nu for ansøgninger til vores dygtige og ambitiøse F&B-team.

F&B-divisionen på Alsik, der er udviklet og ledes af Jesper Koch, består af de tre restauranter Alsik, Freia og Syttende, eget bageri & konditori, konferencekøkken, personalekøkken, produktionskøkken, Alsik bar samt vores Spa Café.

fix-img
fix-img

Til F&B-teamet leder vi netop nu efter:

  • Erfarne kokke, der aldrig går på kompromis med faglighed og kvalitet
  • Faguddannede tjenere med skarpt blik for sublim service og kundernes signaler
  • Bartender med styr på både smage, trends og nyudvikling
  • Runners, der tænker selvstændigt og kan få enderne til at mødes
  • Konference- og selskabstjener til topprofessionel betjening af erhvervskunder og private arrangementer

Hvad forventer vi af dig?

  • Du sætter fagligheden i højsædet og har fingeren på pulsen inden for dit fag
  • Du har et udpræget servicegen og sætter en ære i at gøre en positiv forskel for vores gæster – hver gang
  • Du er en god, empatisk og ansvarsbevidst kollega, der både har styr på egne arbejdsopgaver og hjælper dine kolleger, når der er behov
  • Du er positiv, smilende og imødekommende – og stortrives i en hektisk hverdag med mange forskellige arbejdsopgaver

Hvis du kan nikke genkendende til ovenstående, er det måske dig, vi søger.

Til gengæld kan vi bl.a. tilbyde dig:

  • Du bliver en del af Alsiks F&B team, hvor du både selvstændigt og sammen med dine kolleger håndhæver og videreudvikler Alsiks kulinariske ambition og succes
  • Spændende karrieremuligheder og faglig udvikling for dig, der kan og vil
  • Ordnede overenskomstmæssige løn-, ferie- og pensionsforhold samt gode personaleforhold som f.eks. personalekantine og spa/fitness-medlemskab
  • 110 gode kolleger i et positivt, travlt og internationalt arbejdsmiljø

 

Send os din ansøgning og dit CV:

jesper@bykoch.dk

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

Du er muligvis også interesseret i:

14/02/25

Brunch i den Syttende himmel – UDSOLGT

Champagnebrunch på Syttende – En smagfuld søndag i særklasse Søndag den 23. marts løfter vi brunchoplevelsen til nye højder – bogstaveligt talt. På 17. etage af Alsik venter en udsøgt gastronomisk oplevelse med panoramaudsigt over Alssund og Sønderborgs smukke landskab. Her går udsøgte råvarer, luksuriøse smagsoplevelser og en vidunderlig atmosfære op i en højere enhed. ... Vil du være en del af Alsiks F&B-team?

5/02/25

Nyd 3 retter med 3 glas vin for 500 kroner

Foråret nærmer sig, og vi fejrer det med en særlig menu, sammensat af Jesper Koch, der bringer sæsonens bedste råvarer i spil. Med fokus på smag, kvalitet og sans for detaljen får du en gastronomisk oplevelse, hvor mad og vin går op i en højere enhed, der kan nydes til en særlig fordelagtig pris i ... Vil du være en del af Alsiks F&B-team?