Mens vinteren har afløst efteråret, og den stemningsfulde juletid er over os, er der kommet helt spænde nye retter på menukortet.
Fokus er som altid på de bedste råvarer og de gode smage, når Jesper Koch og hans kulinariske team præsenterer nye smagsoplevelser som Favoritfisk & Kvæde eller Gravad Laks & Løjrom
Julestemningen kan næsten smages, når du tager en bid af And & Krydderier eller Tørret Frugt & Chokolade.
Besøg Freias Spisestue og nyd udsigten over Alssund og Sønderborgs smukke havnefront, men du går på opdagelse i julen og vintermånedernes smage.
En middag i Freias Spisestue kan byde på en tre- eller seksretters menu, og begge kan kombineres med en vinmenu, hvor du præsenteres for nøje udvalgte vin fra Østrig, Spanien, Frankrig, USA og Chile.
Freia har åbent tirsdag-lørdag, og husk, at det altid er en god ide at booke bord på forhånd, da vi oplever stor søgning til restauranten.