MENU BOOK Alsik Hotel Logo Alsik Hotel Logo

Flyv til møder og konferencer i Sønderborg

Hold jeres møde på Alsik Hotel & Spa i Sønderborg. Konferencedøgn inklusiv fly tur/retur fra København, overnatning, forplejning og mødelokale fra kun kr. 2.975 pr. person.

Hold jeres møde på Alsik Hotel & Spa i Sønderborg. Konferencedøgn inklusiv fly tur/retur fra København, overnatning, forplejning og mødelokale fra kun kr. 2.975 pr. person.

Skal dit møde holdes på Alsik?

Kontakt Alsiks Event & Konferenceteam og hør nærmere om de mange muligheder

Få inspiration i Sønderborg

Hjemme er godt, men ude er bedst. Det kan nemlig være en god ide at flytte udvalgte møder og konferencer væk fra de hjemmelige omgivelser til et nyt sted i landet.

Derfor har vi skabt en unik mødepakke, der inkluderer flybilletter tur/retur fra København til Sønderborg. Med denne eksklusive mødepakke fra København til Sønderborg får I en perfekt kombination af effektivitet, komfort og inspiration, der sikrer, at jeres næste møde bliver en uforglemmelig oplevelse.

Vi kombinerer vores populære konferencedøgn med flybilletter, så I let kan flytte mødet og mødedeltagerne til Sønderborg, hvor I holder mødet i vores moderne mødelokaler med udsigt over Alssund.

Udover leje af mødelokale og flybilletter består pakken af morgenforplejning, forplejning under mødet, frokost inkl. en sodavand, kaffe og kage, 2-retters aften samt overnatning og morgenbuffet.

Er I på udkig efter en anden mødeløsning med flybilletter, så kontakt vores konferenceteam, der gerne skræddersyr et tilbud med udgangspunkt i jeres behov.

 

Konferencedøgn

  • Morgenmad med friskbagt brød fra eget bageri, økologisk skæreost og smør, hjemmelavet sæsonmarmelade samt et stort udvalg af kaffe og te
  • Under mødet serveres isvand, frisk frugt, kaffe og te
  • Lækker frokost inkl. en sodavand
  • Eftermiddagsforkælelse med kaffe/te og kage
  • 2-retters aftenmenu, inspireret af årstidens råvarer
  • Overnatning i skønt og topmoderne værelse
  • Alsiks berømte morgenbuffet
  • Mulighed for tilkøb af adgang til Alsik Spa & Wellness

 

Konferencedøgn inklusiv fly tur/retur

kun kr. 2.973,- pr. person

Flyv med Danmarks bedste

Flyturen foregår med Alsie Express, der i 2023 blev kåret til Danmarks bedste indenrigsflyselskab ved Danish Travel Awards.

Alsie Express har op til 5 daglige afgange på ruten Sønderborg-København, og med Alsiks mødepakke får du adgang til fleksible afgange.

Turen tager ca. 35 minutter.

 

Alsie Expresss flyv ti

Kontakt os

På Alsik står vi altid klar til at hjælpe med at skræddersy det perfekte arrangement for dine deltagere. Vores møde- og konferenceteam sikrer dig personlig assistance og tryghed gennem både planlægning, afvikling og evaluering. Vi er med hele vejen og har sikker hånd på alle deltaljer, så du kan holde fokus på dine deltagere og arrangementets indhold. Vores mål er at sikre din succes gennem komfort, tryghed og professionalisme i alle led og processer.

Uforpligtende snak

Kontakt os for en uforpligtende snak om dit næste business arrangement.

Tlf.: 74 20 30 00
Mail: konference@alsik.steigenberger.com

Kontakt møder og konferencer